16.3.09

meh kite try yg ni pulak..

ni isi dalam dia.pekat,sweet n sour
packaging nye menarik!

inner shine prune essence.haaa ni la product yg da lame aku kepingin nk try.tapi x confiden sbb takut x leh nk telan.tadi aku gi lunch kt giant.pas mkn tu masuk guardian.konon saje nk tgk2 brg.sekali ternampak lak mende nih.yg promoter tu plk bkn main lg dia promote aku.aku cume tanye 2 soalan je kt amoi tu.sedap tak?ape rase? dia ckp sedap wooo rase itu masam2 manis.macam buah punye.ewahhhh ko nk dpt komisen ko ckp la sedap kan?setelah pikir2 aku beli jelah.harge dia rm 23.80 je.harap2 sedap.sampai je opis aku terus bukak sebotol.mule2 cium bau dulu.hmmm bau ok.dan rase nye pun sedap.seb baik.kire blh telan la.ade ckit2 rase cam ribena.amoi tu ckp kalo sejuk lg sedap.sebotol sehari.so pasni korang jgn jeles pulak kalo muke aku berseri seri mcm camelia ek!wahhh terlebih sudahhhh.yelah kt box ni tulis mengandungi vitamin c baik utk kesihatan dalaman dan menyerlahkan seri kecantikan anda!oklah korang try la jugak ye.bior sesame sihat,cantik dan menawan.sedap,dun worry!

hepi birthday abah!

hari ni adalah hari ulangtahun abah yang ke 57."happy birthday abah"semoga abah di panjangkan umur,di murahkan rezeki,di rahmati ALLAH.nilah abah ku.muke nmpk garang kan.tapi muke je,hati dia sgt lembut,sensitif.abah gak kelakar orgnye.suke bergurau lebih2 lagi dgn mak,anak2 dan cucu kesayangan dia.kadang2 tu tegas dlm sesetengah hal.abah gak sgt di senangi oleh saudara mara,jiran2,kawan2.tapi dulu mase zaman cousin2 aku kecik dulu diorang cukup takut dgn abah aku nih.garang katanye.abah aku pesara guru.aku ingat lagi mase dia jadi cikgu dulu,aku penah nampak dia marah student dia.mase tu aku tgk je dr jauh.aku plk rase mcm nk nangis.mase tu aku darjah 3.dia marah sbb student dia tu ponteng training bola sepak.abah dia sgt aktif bersukan.mase anak2 dia kecik dulu tiap2 pagi ahad dia train kami lumba lari.care2 berlari dgn betullah.pastu dia suke soh kami hafal sifir pade mase2 yg x dijangka.ingat lagi mase tu aku tgh main nyorok2 ngan cousin2.tibe2 dia panggil aku soh hafal sifir dua.iskkk terketaq ketaq aku mase tu.hehee tu sume kenangan manis.sekarang ni abah sgt gembira di samping isteri,anak2 menantu2 dan cucu2 nye..to abah I LOVE YOU
p/s: abah nk makan kt mane?ckp je nnt kitorang belanje!hehe

mari makan!

gambar apekah itu?.nampak lazat kan!hmmm itulah nasi goreng spicy dari nyonya kitchen.menu ni adalah menu feveret aku dari dulu lagi.mase aku keje kt shah alam mall dulu lah.korang penah dgr restoran nyonya kitchen tak?lokasi?ok kalau korang pegi plaza massalam seksyen 9 tu,kt area bawah tu ade shooping mall kan.kt level 3.belah hujung sekali kt pintu masuk sebelah belakang.kt ctu ade banyak menu yg sedap2.masakan baba dan nyonya.aku rekemen la kalo nk mkn ala carte ade assam laksa,curry laksa,mee siam,char keuy tiow,tang hoon goreng or soup.harge utk ala carte ni dari rm7 ke atas.berbaloi kalo mahal pun sbb sedap. pas tu ade kari kepala ikan,asam pedas nyonya style,sotong goreng,fish manggo,ayam manggo,baby kailan goreng belacan.iskkk bnyk lah yg sedap2.korang pegi try,test,cuba rase sendiri la.hehehee pasti x keciwa.ku jamin tersenyum gumbira..hahaha.ade gak outlet dia kt bukit tinggi klang,damansara.dan jugak menerima tempahan catering.kalo korang nk buat majlis2 tu bolehla order.wahhh aku ni baikkk punye promote.allo mr christ..ko kene belanje aku tau sebab aku da promote ko punye restoran!mggu lps dia belanja aku semangkuk achar yg lazat.sbb da lame aku x makan kt sane.dan yang paling penting restoran tu BERSIH!SELESA!aku ni mmg suke makan sane sini.asal hari ahad je jalan2 cari makan.tapi sedap mane pun menu kt restoran tu kalau kotor,toilet hampeh,ramai org merokok.aku sanggup pusing cari port lain.pantang aku kalo mkn ade ashtray atas meja.walaupun xde isi dlm ashtray tu.jauhkan dari pandangan mata ku ye.oklah korang raselah sendiri ye menu2 yg aku citer tadi.tatatititutu

you might also like:

There was an error in this gadget