27.2.09

aik!apesal xde orang?


ehem,ehemm.ehehehe.saje je.bukan ade ape pun nk citer ni.gambor kt atas tu?mesti korang tertanye tanye gambar ape kah itu?haa bace jela citer aku ni ye.saje je nk buang mase sementare nk tggu punch card.aku nk citer,tengahari tadi aku ngan hubby gi JPN sbb nk amek maykad baru aku.da 2 mggu siap tp aku je malas benor nk pg sbb mesti ramai giloz manusia.aku ni bknnye suke sgt berade di celah2 lautan manusia2.fenin kepale.mase otw gi sane tu aku dah membebel siap2 dlm keta.laki aku dengor jelah.mule2 aku gi bayor bil air dulu,da sampai kt post opis hubby da kasi signal aku cpt2 jerit cancel2 ramai gilerrr...x jd bayor kt ctu,aku pg bayor kt tnb.hahhhh lega ckit sbb ade 4 bijik kereta je yg tgh que.x kose aku nk q panjang2 tgh panas terik.dah sudah byr bil terus gegas gi jpn.masuk je seksen 9 tu aduyaiii jem lagi.yelah,time kanak2 skolah pulang.mau x jem.xpelah nnt da kaye aku beli helikopter je senang.xde nak jem2 lg.nk parking pun satu hal jugak.3 kali pusing baru dapat.kalo org nk beranak,aku rase da beranak dlm kereta tau.dah la tu,minah yg nk kuar parking tu plk terhegeh hegeh..yarabbii aku benci tul spesis kacukan siput nih. cepatla woiii..bikin panas hatiiii je diorang ni tau.da siap parking aku cpt2 naik kt plaza masalam tu.ooo baru ingat dah alang2 lalu dpn aeon credit tu aku bayor la skali camera aku tuh.hihihi nk beli cash x mampu..hutang la.nasib baik x ramai org.amek nombor terus bayor.hmm bagus.otw nk naik ke tgkt 6 tu aku da risau takut ramai org.yela aku rehat sejam je.x cam opis lain ari jumaat 2 jam lebih rehat.xtaula nape bos aku x kasi rehat lame2.ting!haa da sampai.aiiikkk..xde org pun.tutup ke?x jgk sbb pintu menganga luas.aku intai2 tgk staff kt sinun dok borak2 gelak2 sakan.amboiii cik kak suke nmpk.mentang2 xde org.gosip2 ko ye.seyes x ramai.ade 3 org je yg tgh berurusan.aku rase cam di alam mimpi.hahhaa siap tanye kt budak tu nape xde org ni dik?budak tu ckp ari jumaat mmg slalu lengang kak.ooo baguslah camtu.pasni klu ade ape2 urusan aku pg time org lunch ari jumaat.tgk gambo kt atas tu ha,xde org kan.best betulla.senang je hati aku.siap amek gambo lg tu.hubby aku ckp hek ellehh tu pun nk ambik gambor!kecoh la bini aku ni.hahahaaa..dpt je mykad terus gi tesco extra makan.hari2 mkn kt ctu.sedap gak.dan blh kumpul point sbb ade kad tesco.heheee oklah 3 minit lg kul 6.aku nk balikkkkk..tatatititutuuuu

you might also like:

There was an error in this gadget