5.1.09

kekejaman israel..

aduhai..sedihnye bile mengenangkan nasib mereka ni.tengoklah gambar tu.kesian kt lelaki tu.hilang anak 3 org sekaligus.bayangkanla kalau kite kt tempat dia.mlm tadi aku tgk berita,rase cam nak meleleh air mate aku bile tgk ramai kanak2 yg jadi mangsa.kalau x silap aku kt paper hari ni ckp 40 org kanak2 yg meninggal.jahat la israel ni kan.bodoh nak mampus!xde ke sape2 yg nk jatuhkan bom atom kt tmpt yahudi ni?bior mampus sume yg ade kt ctu.

heppy monday!

hmm..hr ni aku rase cam bersemangat nk gi keje.xtau la sbb ape.selalunye cam malas je hehee. sampai je ofis,aku seperti biase dah on air cond,on pc..apelagi..cari nasi lemak ngan milo ice kt restoran ketumbar belakang ofis aku nih.sedap wooo.rase dia same mcm nasi lemak makcik normah.hah,sape tu?makcik normah?hehee mak aku la sape lagi.milo ice dia mmg walllaaaa!tgh syok2 melangkah,bile sampai je dpn kedai tu aku rase mcm nk menangis je.nk tau pasai ape?pasai kedai tu TUTUP!wahhh ini blh mendatangkan marah.aduhai kenapela disaat saat perut ku dan anak tekak ku berjoget joget kelaparan,dia tutup pulakkkk.isk kecewa tul lah aku.dgn langkah longlai aku patah balik.nak xnk pegila kedai lain.aku cume bali milo ice je.tu pun aku ckp kt akak tu."kak,saye nk bwk balik gelas gi opis blh kan?opis saye kt depan tu je,hehe".akak tu ckp ehhh boleh je.ni staff leesa formula kan?aku angguk2 jela sambil tersengih.thanks kak.bkn aku xnk bungkus.klu bungkus nnt x habis.membazir je.tghari td aku pulang la blk gelas dia.
tengahari tadi aku call hubby dlm kul 1 soh amek aku.sbb aku nk ajak dia lunch same2.selalu lunch kt restoran hatinie seksyen 10.kt ctu sedap.lauk banyak giler.juling mata tgk lauk2 yg sedap tuh.plg best asam pedas ikan pari.da selesai hubby anto aku blk opis.alahai..dah kenyang mata ngantuk la plk ye.tgh aku lepak2 bc paper kak ina call.kak ina ni aku kenal mase kt tmpt keje lame dulu.da lame sgt x jumpe dia.so dia call ckp nk dtg jumpe.pastu dia ajak aku gi butik bos aku.sbb dia nk beli tudung.tapi agak mengecewakan sbb aku xleh kuar.hmm sian akak.last2 dia gi ngan hubby dia je."next time kite kuar same2 ye kak"...dah borak2 sakan aku pun sambungla keje2 yg terbengkalai tadi.makin lame keje sini makin bertambah keje aku.tapi xpe suasane kt opis ni seronok.opismate pun sume satu kepale.hehe mmgla 1 kepale kan,klu 2 kepale spesis pelik la plk.da siap sume keje barula aku bkk blog aku nih.sementare nk tggu kul 6.tu yg aku cite kt korang aktiviti aku hari ni.
anyway..hari ni,isnin 05.01.09 aku rase bersemangat sangat bile bangun pagi tadi.xtaulah kenape.semangat tahun baru kott.hehee.oklah tu jelah ye utk hari ni.jumpe esok!

2.1.09

Make your own at ProfilePitstop.com

1.1.09

*2009*

pose tepi laut kt bagan lalang.x bnyk gambo sbb battery camera
aku kong..haa da tau nk jalan xnk charge dulu..apedaaa
hidangan wajib kalau ke one utama

adam ngan hubby tgh test kereta baru..x sabo2 nk main.
yg ayah dia tu pun blh tahan gak,aku da ckp tggu sampai umahla
br test.dia kate xpe.sini pun blh.ewahhh

alya tgh busy shooping.habis sume dia ambik
sape nk bayor tu dik oiii..
ha,pilih jgn x pilih.bkn main lg anak dare aku ni.

hye..sebelum aku memulakan post..aku nk uacapkan HAPPY NEW YEAR utk semua.semoga 2009 ni memberi 1000 keberkatan utk kite.oklah,sempena cuti new year semalam aku,hubby dan anak2 awal pagi da kuar.sbb mlm new year tu aku x kuar gi mane2 pun.isk,x kose aku nk mengharungi lautan manusia yg excited nk sambut new year.baik aku lepak umah layan dvd the transporter 3 ngan hubby.lg syiok.rasenye shah alam xde bunge api kot.entahlah,ke aku yg x dgr.selalunye klu ade blh dgr sbb dkt ngan umah.hmm biarlah.so pagi tu aku gi breakfast dulu kat rafi bistro 13.mkn cappati.da lame x mkn cappati.sambil tu aku ngan hubby pikir2 la mane arah nk di tuju.mule2 hubby ajak g genting.tapi aku ckp x blh sbb ptg nye nk gi bagan lalang nk celebrate anniversary mak abah.hahaa dia lupe la tu.last2 kitorang pg one utama.bawak anak2 gi shooping.hehe bkn anak2,ibunye yg over gituuu.yelah,tgh sale ni kannn.aku beli polo shirt 3 helai. ingat nak beli sandal crocs.tp hubby ckp next time lah.sbb dia x berkenan.ut anak2 aku bwk gi toys r'us.berjam-jam aku kt ctu.yelah si adam tu kejap nk itu,kejap kang nmpk yg lg best dia nk tukar. last2 beli racing car.si alya plk x beli ape2 pun.aku nk belikan barbie tp dia xnak.dia beli coklat je.
pastu aku gi jusco,igt nk beli baju utk budak2 tu.tapi x jadi sbb ramai gilerrr.malas aku nk beratur panjang2.hubby plk da lapar,dia ajak mkn kt a&w.mmg wajib lah klu gi ou mesti nk mkn a&w.sbb rootbeer float nye yg sgt sedap.waffel pun layan gak.pas makan aku ajak hubby balik.kang petang nk gi bagan lalang plk.so dlm kul 2 aku da sampai umah.apelagi,tidola..penat.
kul 4 stengah tu aku da siap2.excited gakla sbb da lame x mkn seafood.jauh kan mkn seafood,sampai ke sepang sane ha.bkn ape kt sane tu sepupu aku nye restoran.lagipun sedap.berbaloi la gi jauh2 pun.lagipun adik aku si sabrina tu kan tgh pregnant 2 bulan.dia asyik nk makan ketam je.sejak pregnant xde benda lain,ketam,ketam dan ketam.sampai sane kul 6 lebih.kitorang ramai2 lepak2 dulu tepi pantai.ramai gak org.yelah tgh cuti kan.dah penat melayan ketam,ikan,sotong bakar,kerang rebus,udang kitorang gerak balik shah alam.hajat nk lelap dlm kereta x kesampaian sbb anak2 ku buat perangai.huhuu sampai umah aku terus tido. zzzzz...

you might also like:

There was an error in this gadget