15.12.08

Borinkkss day..

my fav cokelat..

bun comel inti red bean..

hai.korang boring x hari ni?awatlaaa aku rase cam boring
tahap gajah ni ye.mengantuk plk tu.iskk rase cam
nak balik umahhhh je.tp blh main2 ngan adam dan alya.
hmmm,cuaca kt luar pun lembap je.tu yg x bestnye.
hr ni pun x banyak call masuk.kalau x tu sampai
kering tekak aku menjawab soalan2 dr customer.
almaklumlah dah tugas ku sebagai customer service..
suke x suke jawab jelaaa..aku paling hangin klu
customer yg cerewet..huii blh gaduh klu aku
x control.tp kan,yg bagusnye keje ni,
dia mengajar aku erti KESABARAN!
gambar2 diatas adalah hasil kerja ku bile tgh
BORINKSSSS..adios!

VVIP in my life

sweet memory happy family

cucu2,atuk dan nenek

gambar ni aku ambik mase abah kt hospital putrajaya.
abah kene tahan wad selame 2 mggu sbb jangkitan kuman kt
hempedu.so doc nasihatkan supaya abah buang hempedu tu.
kalau x nnt merebak.blh jd lg serius.abah pun terpaksa
akur dgn nasihat doc.yg doc tu plk aku pny ex classmate
mase sekolah rendah dulu.nama dia doctor Hady Shukri.
so,thanks hady dan sume nurse2 yg jaga dan amek berat kt abah.
abah sekarang da beransur pulih. gmbr ni dia masih dgn weight
dia.bile lps operate turun sampai 10kg.da x hensem..hehe
yg gambar ni plk cucu2 abah, sdg kacau atuknye makan.
sebokkk je!tgkla muke alya tu..geram tul aku.rase nk gigittt je
yg nenek dia plk mcm tgh berceramah kt blkg tu.hahaa steady lah mak!
superwoman!

you might also like:

There was an error in this gadget