14.12.08

dinner mlm minggu kt uptown..

erghh..kenyanggg
x dpt mkn noodles.bergambar dpn
kedai dia pun jadilaaa
adam dah kenyang.amek chopstik
konon2 main drum..
bestnye!dah lame sgt x g makan2 kt uptown damansara.
mlm minggu aritu aku pun pegila sbb sab ajak..
mule2 tu mcm malas plk nk pegi sbb dah kul 10.
tp bile pikir2 balik isk..mcm best je sbb
mak,abah,adik,shafiq sume pakat pegi.
so,aku ngan hubby ngan anak2 sekali aku bawak.
seronok sangat sbb da lame x mkn ramai2.
abang dgn pya je xde sbb diorang ade hal.
kalau ade lg happening.lagipun mase abah br lepas
operation hr tu,mak ckp dia ade ckp teringin nak makan
kt uptown.hmmm sian abah.malam tu dia makan berselera
sgt.mkn rojak,kerang,nasi goreng,steak,satay...
seronok tgk di makan.yelah,mase dia sakit hr tu 10 hr dia puase.
tu yang weight dia turun 10kg.anyway malam tu sangatlah
happening!


weekend holiday..

hubby tgh layan alya mkn ice cream..
hehe..yg akupun terjebak skali main gelongsor..

buai laju-laju..sampai cucur atappp...

hai,mcm biasela kan,cuti2 hujung minggu ni,
kenalah layan anak2 kesayangan ku ini.
diorang ni bknnye boleh nmpk playground
kalau da bawak mesti susah nk balik.
layan jelah.bukannye selalu pun dpt pegi.
tp diorang ni jenis kalau ramai sgt bebudak
kt taman tu,diorang xnk main.bukan diorang xnk
bercampur gaul,tp takut kene tolak..so
kenela ayah dia pusing satu shah alam sbb
nk cari playground yg x ramai budak2.
aku plk lbh suke bwk yg indoor playground.
selalunye kt mac donald lah.kt situ kurang ckit
risiko nk luka kalau jatuh.pastu blh makan2 sambil main.
ha,gambar2 ni mase kt palyground seksyen 9,
kt belakang concorde tu.

you might also like:

There was an error in this gadget