20.8.13

Sabun Marrine Essence atau sabun Ketiak



Sabun marrine essence a.k.a sabun ketiak
dengan ekstrak garam buluh.
Assalamualaikum semua.malam ni baru berkesempatan nak update blog.sementara line internet pun tgh ok ni.harusla update laju2.ok,kali ni nak cerita pasal produk yang tengah hangat di pasaran sekarang.semua dah tau kewujudan sabun marrine essence garam buluh ni atau lebih popular dengan gelaran SABUN KETIAK.hehehe bunyi macam erkkk..ape ni?sabun ketiak?tu kalau 1st time dengar la kan.tapi sekarang ramai dah tak terkejut dengar nama sabun ketiak nih.ok,sebab apa sabun ketiak?sebab...

Sabun ketiak ni dapat membantu mencerahkan bahagian ketiak yang hitam.pakai 2 kali sehari time mandi la kan.amalkan setiap hari.insha allah hilang hitam2 tu.bukan takat ketiak hitam je.kalau kat celah paha ada masalah yg sama pun boleh selesai.dengan syarat kena pakai secara konsisten.kalau on off pakai lambatlah nampak kesannya.banyak lagi masalah2 kulit yg boleh selesai dengan penggunaan sabun ketiak ni.

1)Jerawat muka
2)jerawat badan
3)jeragat
3)parut
4)blackhead
5)muka berminyak
6)tumit kasar
7)tumit pecah/luka
8)sunburn
9)kudis/kurap
10)tengkuk/leher hitam
11)daki
12)bau badan
13)ruam
14)eczema

anak2 kecik pun boleh pakai sabun ni ye.semua peringkat umur.dirumus dari bahan2 organik.takde sebarang ubat2tan yg boleh merengsakan kulit.pastu kan,bila lepas pakai sabun ni.konfem wangi harum semerbak.sapa yg ada masalah malas mandi pun lepas ni mesti rajin.hehehe.seketul sabun boleh tahan untuk sebulan.
ok,siapa nak cuba sabun ni atau yg dah cuba dan nak repeat order,boleh call/whatsapp saya ye.saya ade area shah alam.luar shah alam saya boleh pos kan untuk korang.

Syafinaz 019-3970318
syafinaz340@gmail.com
https://www.facebook.com/syafinaz.hassan.5
instagram @syahassan

Harga sekotak rm105.00 (ada 3 ketul)
Harga seketul rm35
Postage rm6
*beli sekotak FREE POSTAGE :)

hilangkan masalah2 kulit dengan sabun marrine essence garam buluh atau sabun ketiak.
testimoni.tumit hitam&pecah (craked heels)
sebelum & selepas pakai sabun marrine essence.

No comments:

you might also like:

There was an error in this gadget