27.5.11

Adam n Alyaa skul trip...weeee

1st time adam n alyaa pegi rombongan sekolah.
1st time diorang naik bas.
1st time diorang keluar dgn kawan2.
1st time jugaklah aku naik bas dgn anak2.
1st time aku dan anak2 pegi melawat
Muzium TUDM,Planetarium dan Pusat sains Negara.
kalau takde rombongan ni entah bilela aku nak jejak kaki
kt tempat2 ni.hahaaa korang layanlah pic2 ni ye.....
















3 comments:

yong ibu chem said...

chempaka kita td pun ikut trip sekolah dia ke petrosains. hehe pestime gak tu lepaskan dia pegi jlln2 dgn kwn2. balik je hapy cerita psl trip.

baju tadika mcm nak sama jek dgn chem punya hehe ingat satu tadika td.. :)

join juga ye trip tu? bestlah dgn anak2 sekali.

rania said...
This comment has been removed by the author.
Ruziawati Yusof said...

teruja diaorg g trip dgn kawan2 ye?

you might also like:

There was an error in this gadget