26.9.13

Meraikan CDM Izyan Liyana

Assalamualaikum..harini balik lambat sket.nak update blog.jari rasa rajin nak joget2 atas keybord nih.jangan lengah2.kalo tak nanti nak menunggu feel dtg.ntah bila.ok meh lekas kita citer pasal kejadian malam semalam...semalam.hari rabu.malam.hehe.aku pegi ke kelas ilmu kat tmpt biaselah,kat mana semua jutawan2 orang2 yang sukses dalam bisnes Hai-o menimba ilmu.mengerat sillaturahim.berkongsi ilmu.setiap rabu malam kami akan sama2 menimba ilmu disini.bukan ilmu bisnes je.ilmu dunia dan akhirat pun ade.punyela syok.paling best dan touching bila CDM kak ana mula tazkirah.ya Allah!menusuk kalbu betul.

Patutla masa mula2 start bisnes ni,direct mentor aku CDM izyan Liana pesan banyak kali.pegi kelas!pegi kelas!pegi kelas!kalau nak berjaya.mula2 aku tak ambik serius sgt.penah pegi kelas.tapi balik sebelum CDM kak ana punya session start.rupanya aku dah banyak rugi.baru aku tau sekarang nape CDM izyan tegas bab pegi kelas ni.kalau nak tau CDM izyan dari mula dia start bisnes ni sejak 2 tahun lepas.dia tak penah missed pegi kelas.haaa.itula rahsia kejayaan CDM izyan.ok.semalam kami semua meraikan kejayaan CDM izyan.izyan dah berjaya capai target dapat pangkat CDM atau Crown Diamond Manager.pangkat tertinggi.
Untungnya aku dapat kenal dengan CDM izyan.dan CDM2 yg lain.macam CDM kak ana CDM kak salha.diorang ni bukan2 calang2 orang dlm bisnes Hai-o.kalau korang nak kenal lagi rapat dgn CDM2 ni.jom follow...
Tahniah buat direct mentor ku
CDM Izyan Liyana

kami Top Leader Circle
#welovetlc
#tlc
#topmentor
#topleader

sessi ucapan dan potong kek CDM Izyan & CDM Salha zain
diorang berdua ni sumber inspirasi aku dalam dunia bisnes.

mix pic #topleadercircle

sebahagian kami.tahniah sekali lagi untuk mentor kesayangan
CDM Izyan Liyana.we love you!

ok.sesapa yang berminat nak join kami di TLC boleh contact saya.yang masih tercari-cari nak buat bisnes apa.jom follow kami di TLC.kat TLC semua akan diberi tunjuk ajar secara percuma ye!tak akan menyesal siapa yg join kami di TLC asalkan ada minat nak berjaya.rajin berusaha.sukakan cabaran.

contact:syafinaz 019-3970318
facebook:syafinaz hassan
instagram: @syahassan
twitter: @syafinaz910

No comments:

you might also like:

There was an error in this gadget