20.9.13

Lama sangat tak share gambar anak2...besor dah anak2 mak :)

assalamualaikum..harini rajin nak blogging.so ingat nak share gambor2 anak lah.lama tak share kat sini.dulu zaman rajin berblogging.time tu adam dgn alyaa kecik2 lagi.sekarang mereka sudah besarrrr..Adam dah standard 1 alyaa dah pre school.

masing2 dengan gaya,ragam,pe'el tersendiri.yang abang macamni.yang si adik macamtu pulak.hah,layankan jelah.layanan sama rata.takde pilih kasih.hehehe..

lompattttt!adam ashyraf yg sangat aktif.tapi ade gak terselit perangai manja dia tu.manjanya kalah si adik.haha steady bang!

abang dengan kawan2 sekolah dia.masa ni hari jamuan hari raya sekolah.masing2 melaram segak bergaya konon la tuuu ;p
abang very friendly.cepat mesra.so,agak senang jugakla.playfull.dia kalau bab main,mmg dia main sungguh2.harap2 bab study pun sungguh2 gakla ye bang!

anak2 mak bergaya di hari raya.masing2 takmo kalah.dah besor ni masing2 pilih baju raya sendiri.kaler pun nak ikut fav kaler memasing.ayah ibu takleh kata apa.bayor je!hehehe.tapi seronok shopping dengan diorang ni.penat pun iye gak :)

gambar konvo tadika alyaa.snap awal2.bulan lepas ni.cikgu dia whatsapp kat aku.kemain ko dik blusher bagai.

tindik telinga kali kedua.1st tak jadi sebab tak jaga betul.kudis.kali ni ok.mak mertua kata maybe yg dulu tak tembak betul.kena urat.tu yang bengkak bernanah.ooo ye ke camtu?baru tau :)

kasih-kasihku

1st winner action song peringkat daerah.well done adik!

alyaa dengan her cousin.aisya yg omey2.alyaa still hisap puting ye.aku layankan je.biarlah dia benti sendiri nanti.tak sampai hati nak paksa2 dia soh benti.

ni masa diorang kecik2 dulu.omey2 anak2 ibu :)

No comments:

you might also like:

There was an error in this gadget