5.1.09

kekejaman israel..

aduhai..sedihnye bile mengenangkan nasib mereka ni.tengoklah gambar tu.kesian kt lelaki tu.hilang anak 3 org sekaligus.bayangkanla kalau kite kt tempat dia.mlm tadi aku tgk berita,rase cam nak meleleh air mate aku bile tgk ramai kanak2 yg jadi mangsa.kalau x silap aku kt paper hari ni ckp 40 org kanak2 yg meninggal.jahat la israel ni kan.bodoh nak mampus!xde ke sape2 yg nk jatuhkan bom atom kt tmpt yahudi ni?bior mampus sume yg ade kt ctu.

heppy monday!

hmm..hr ni aku rase cam bersemangat nk gi keje.xtau la sbb ape.selalunye cam malas je hehee. sampai je ofis,aku seperti biase dah on air cond,on pc..apelagi..cari nasi lemak ngan milo ice kt restoran ketumbar belakang ofis aku nih.sedap wooo.rase dia same mcm nasi lemak makcik normah.hah,sape tu?makcik normah?hehee mak aku la sape lagi.milo ice dia mmg walllaaaa!tgh syok2 melangkah,bile sampai je dpn kedai tu aku rase mcm nk menangis je.nk tau pasai ape?pasai kedai tu TUTUP!wahhh ini blh mendatangkan marah.aduhai kenapela disaat saat perut ku dan anak tekak ku berjoget joget kelaparan,dia tutup pulakkkk.isk kecewa tul lah aku.dgn langkah longlai aku patah balik.nak xnk pegila kedai lain.aku cume bali milo ice je.tu pun aku ckp kt akak tu."kak,saye nk bwk balik gelas gi opis blh kan?opis saye kt depan tu je,hehe".akak tu ckp ehhh boleh je.ni staff leesa formula kan?aku angguk2 jela sambil tersengih.thanks kak.bkn aku xnk bungkus.klu bungkus nnt x habis.membazir je.tghari td aku pulang la blk gelas dia.
tengahari tadi aku call hubby dlm kul 1 soh amek aku.sbb aku nk ajak dia lunch same2.selalu lunch kt restoran hatinie seksyen 10.kt ctu sedap.lauk banyak giler.juling mata tgk lauk2 yg sedap tuh.plg best asam pedas ikan pari.da selesai hubby anto aku blk opis.alahai..dah kenyang mata ngantuk la plk ye.tgh aku lepak2 bc paper kak ina call.kak ina ni aku kenal mase kt tmpt keje lame dulu.da lame sgt x jumpe dia.so dia call ckp nk dtg jumpe.pastu dia ajak aku gi butik bos aku.sbb dia nk beli tudung.tapi agak mengecewakan sbb aku xleh kuar.hmm sian akak.last2 dia gi ngan hubby dia je."next time kite kuar same2 ye kak"...dah borak2 sakan aku pun sambungla keje2 yg terbengkalai tadi.makin lame keje sini makin bertambah keje aku.tapi xpe suasane kt opis ni seronok.opismate pun sume satu kepale.hehe mmgla 1 kepale kan,klu 2 kepale spesis pelik la plk.da siap sume keje barula aku bkk blog aku nih.sementare nk tggu kul 6.tu yg aku cite kt korang aktiviti aku hari ni.
anyway..hari ni,isnin 05.01.09 aku rase bersemangat sangat bile bangun pagi tadi.xtaulah kenape.semangat tahun baru kott.hehee.oklah tu jelah ye utk hari ni.jumpe esok!

you might also like:

There was an error in this gadget