20.9.13

Bbplus Collagen

Assalamualaikum...harini kak sya nak cerita pasal collagen.nama penuh dia BBplus collagen.setelah bertahun-tahun kak sya berkira-kira tercari-cari memikir collagen apa yang paling bagus,paling mantap effect dia,baru sekarang kak sya jumpa.BBplus collagen ni la.memang terbaik.serius cakap.sebelum ni kan,kak sya cuma dok ingatkan collagen ni fungsinya untuk cantikkan kulit je.lepas ambik bbplus collagen ni,barule kak sya tau fungsi sebenar collagen.banyak rupanya kebaikkan dia.oooohhhh!baru ku tahuuu :P

apa kebaikkan Bbplus collagen ni?

1-mencantikkan kulit
2-menghaluskan kulit
3-melembapkan kulit
4-menyingkir toksin dlm badan
5-menyembuhkan sakit lutut
6-menyembuhkan sakit sendi2
7-memulihkan masalah tumit pecah

Siapa yang sesuai minum Bbplus collagen?

1-remaja
2-wanita
3-ibu yg menyusukan bayi
4-lelaki pun boleh minum ye :)
5-sesiapa saja yg mengalami masalah2 kat atas sana tu.

Testimonial 1
sakit lutut.cepat letih.

Testimoni 2
tumit kaki merekah
*kredit pic izyanliyana

Testimoni 3
kulit muka kering,kasar&menggelupas.
*kredit pic izyanliyana

kepada kawan-kawan kat luar sana yang still mencari-cari collagen apa yg sesuai,yang bagus.boleh cuba Bbplus collagen ni.
kak sya sendiri dah minum dan rasakan effectnya sangat2 berpuas hati.happy bebenor :))

Harga untuk sekotak Bbplus collagen ni hanya Rm180 untuk 20 sachet.yang lagi best,sekarang tengah promotion 
BELI 3 KOTAK FREE 1 KOTAK!!
Cepattttttttttt!!!!

Cara pengambilan: bancuh sepeket Bbplus collagen dengan air sejuk atau air masak biasa.suhu bilik.jangan bancuh dengan air panas ye!minum sejuk sedap sangat!rasa macam ribena.anak2 kak sya suka sebok tau.mintak sikit ibuuu..sedap macam ribena.hehe.tak terlalu manis dan tak terlalu masam.sesuai utk yg mengidap kencing manis.minum segelas sekali sehari seeloknya waktu malam sebelum tidur.masa kita tidur tu la collagen berkerja.esok pagi kita bangun.fresh!takde sakit2 badan,sakit pinggang.rasa ringannnn je badan.

Nak tau lebih lanjut lebih mendalam sampai menusuk kalbu,haaaa boleh call/sms/whatsapp kak sya ye 019-3970318.
kak sya memang suka share bab2 kesihatan ni.
okay!next time kak sya akan share lagi apa yang terbaik utk kesihatan terutama kaum wanita ye.biar sihat dalaman dulu.barula nampak cantik luaran kannn :))

No comments:

you might also like:

There was an error in this gadget