1.1.09

*2009*

pose tepi laut kt bagan lalang.x bnyk gambo sbb battery camera
aku kong..haa da tau nk jalan xnk charge dulu..apedaaa
hidangan wajib kalau ke one utama

adam ngan hubby tgh test kereta baru..x sabo2 nk main.
yg ayah dia tu pun blh tahan gak,aku da ckp tggu sampai umahla
br test.dia kate xpe.sini pun blh.ewahhh

alya tgh busy shooping.habis sume dia ambik
sape nk bayor tu dik oiii..
ha,pilih jgn x pilih.bkn main lg anak dare aku ni.

hye..sebelum aku memulakan post..aku nk uacapkan HAPPY NEW YEAR utk semua.semoga 2009 ni memberi 1000 keberkatan utk kite.oklah,sempena cuti new year semalam aku,hubby dan anak2 awal pagi da kuar.sbb mlm new year tu aku x kuar gi mane2 pun.isk,x kose aku nk mengharungi lautan manusia yg excited nk sambut new year.baik aku lepak umah layan dvd the transporter 3 ngan hubby.lg syiok.rasenye shah alam xde bunge api kot.entahlah,ke aku yg x dgr.selalunye klu ade blh dgr sbb dkt ngan umah.hmm biarlah.so pagi tu aku gi breakfast dulu kat rafi bistro 13.mkn cappati.da lame x mkn cappati.sambil tu aku ngan hubby pikir2 la mane arah nk di tuju.mule2 hubby ajak g genting.tapi aku ckp x blh sbb ptg nye nk gi bagan lalang nk celebrate anniversary mak abah.hahaa dia lupe la tu.last2 kitorang pg one utama.bawak anak2 gi shooping.hehe bkn anak2,ibunye yg over gituuu.yelah,tgh sale ni kannn.aku beli polo shirt 3 helai. ingat nak beli sandal crocs.tp hubby ckp next time lah.sbb dia x berkenan.ut anak2 aku bwk gi toys r'us.berjam-jam aku kt ctu.yelah si adam tu kejap nk itu,kejap kang nmpk yg lg best dia nk tukar. last2 beli racing car.si alya plk x beli ape2 pun.aku nk belikan barbie tp dia xnak.dia beli coklat je.
pastu aku gi jusco,igt nk beli baju utk budak2 tu.tapi x jadi sbb ramai gilerrr.malas aku nk beratur panjang2.hubby plk da lapar,dia ajak mkn kt a&w.mmg wajib lah klu gi ou mesti nk mkn a&w.sbb rootbeer float nye yg sgt sedap.waffel pun layan gak.pas makan aku ajak hubby balik.kang petang nk gi bagan lalang plk.so dlm kul 2 aku da sampai umah.apelagi,tidola..penat.
kul 4 stengah tu aku da siap2.excited gakla sbb da lame x mkn seafood.jauh kan mkn seafood,sampai ke sepang sane ha.bkn ape kt sane tu sepupu aku nye restoran.lagipun sedap.berbaloi la gi jauh2 pun.lagipun adik aku si sabrina tu kan tgh pregnant 2 bulan.dia asyik nk makan ketam je.sejak pregnant xde benda lain,ketam,ketam dan ketam.sampai sane kul 6 lebih.kitorang ramai2 lepak2 dulu tepi pantai.ramai gak org.yelah tgh cuti kan.dah penat melayan ketam,ikan,sotong bakar,kerang rebus,udang kitorang gerak balik shah alam.hajat nk lelap dlm kereta x kesampaian sbb anak2 ku buat perangai.huhuu sampai umah aku terus tido. zzzzz...

you might also like:

There was an error in this gadget