30.12.08

taman tasik..

adam..suke bebenor dia dpt main gelungsur.menyengih je..
dgn adik2 tersayang sabrina,sofea yg sorang lagi xde mase ni.
gambar bwh ni,adam bengang x dpt main buai sbb ibu ngan yaya
dia yg over..haha sian dia..jap ye nak,ibu ngan yaya nk lepas gian.

hooyea!dpt award..

hehee..ni award yg pertame ku terime dari kak ina..thanks kak!terkial kial saye..huhu mule2 tu camno nk buek nih.yg si lydia pun dok tanye kt aku.last2 dua2 tanye kt kak ina.emm.kak ina ckp klu da dpt award ni,kene buat homework yg bertajuk..

1)write about 10 things that brighten your day:

>> bile bgn pagi badan x sakit2,x masuk angin..hehe
>> bile bgn pagi je hubby yg tercinte da buat sarapan..haha
>> bile bgn pagi je hubby ckp,jom kite gi shooping pastu holiday..yahuu
>> bile masuk je ofis atas meja ade memo dr bos,sume staff dpt bonus tiap2 bulan..hmm
>> bile anak2 aku da blh mandi,pakai baju sendiri..lalaalaaa
>> bile aku drive sume org bagi laluan sambil senyum kt aku..huh blh blah!
>> bile gi keje dpt naik kereta idaman kalbu..bmw x5..wallaaa
>> bile makan stimbot,tiba2 tokey kedai tu ckp x pyh bayar!saye belanje..yeehaa
>> bile tgk anak2,hubby,family,friends,BOS aku senyum di pagi hari.. :)
>> bile cek akaun tgk balance ade banyak giler RM...weehuuu

2) put the award logo on your blog..cube tgk kt atas sane ade kannn
3) add the link of the person who gave this award (http://fariena1111.com)
4) nominate at least 5 person:

1) sabrina
2) sofea
3) aina
4) shane
5) lydia

you might also like:

There was an error in this gadget