19.3.09

sedapnye!

coklat ngan jagung ni yg buat sedap
rangup sgt.

apam balik crispy.aku beli kt giant seksyen 13 s.alam.dulu aku x brape suke sbb x puas bile makan.lgpun mase mule2 beli dulu aku x soh taruk coklat tu.ade sekali tu adik aku beli yg ade coklat.aku rase ckit.sedap sgt.so kelmarin aku gi lunch kt giant.aku beli 5 keping aku lahap sensorang je.kalau nk rase apam balik lembut gebu yg best korang beli kt pasar seksyen 16 s.alam.ade sorang pakcik tu jual.sedap sgt.kalo yg crispy beli kt giant 13 ye.sekali rase pasti nak lagi..heheee

alahai kesian akuuuu


arghhh sandal aku putus!adohai kasut,ko nk putus tggu la ujung bulan ni.skang ni aku blom gaji lagik.uwahahaaa.harus la aku membeli sandal baru.sandal ni aku beli last year bln 5.huh x sampai setahun dia da putus.aku beli kt sogo.ape ke brand nye aku x hengat daaa.tgkla kt atas tu,sian kan.balik nnt hubby aku mesti ckp "hah,sukelah tu boleh beli sandal baru,beli yg murah2 sudah.x pyh beli crocs tu mahal".iskk tgh2 bulan ni idak la aku nk beli crocs tu.mane nk cekau duit.nk beli crocs tggu dpt duit kutu nanti.xdela dia bising2.sbb gune duit sendiri.hmmm oklah ye..

you might also like:

There was an error in this gadget