13.3.09

ini yg ku mahu..



ni lah dia idaman hati ku..dah 3 bulan tertangguh nk beli.yg merah menyale tu ALICE name dia harge dlm 169 kalo x silap aku.yg purple tu CLEO kot last aku tgk harge dia 128.yg cumil pink kaler ni name dia SASSARI 189 kot.aku pun x brape hengat lah.yg si ALICE tu dlm gambo x brape cantik aku nengok.tapi kalo da sarung kt kaki lawa la.iskk ongkosnye da ade dah.tapi tiap kali nk beli rase cam sayang nk kuar kan duit.tapi bile pikir2 ape salahnye utk kepuasan diri sendiri kannnn.da penat2 keje.tapi aku bkn nk beli sekali tiga2 nih.makkk yaiii rabak poket aku.apepun aku akan dapatkan jugak dlm mase terdekat nih..hahahaaa tungguuuu

you might also like:

There was an error in this gadget