30.3.09

kasi cantas!

semalam aku kasi gunting alyaa punye rambut.
rimas pulak aku nengok rambut dia yg makin panjang
tuh.dahla susah nk soh ikat.nak soh syampu lagi la payah.
susah sgt aku soh member adik guntingkan.zassss!

rambut alyaa jenis curl kt belakang.yg depan lurus.
dia ikut rambut ayah dia la mase kecik2 dulu.
kalo sesape puji rambut alyaa cantik nanti ayah
dia bangga la.konon comel laaa mcm dia kecik2
dulu.elllehhh perasan!heheee

nape dikkk,alah sian anak aku nih.muke nak nangis.
sikitttt je lagi ye.

ni dia dah jeling2 ibu dia.mase ni dia da gelisah je.
dia da rase rimas.dan dia geli tgk rambut2 yg jatuh
atas kain lapik tuh.bile dah banyak dia soh buang.

yg tukang gunting ni di import khas.bwk dtg umah lagi tau.
haha..ni dayang name dia.member adik aku.dia mmg terror
gunting rambut.lps alyaa dia gunting rambut mak aku pulak.

kami pon sokong!

haaa tengok,kami pun bergelap juge..pastu lepak2 dpn umah.
best la mase ni.jiran2 pun bergelap gak.blh dikatakan
lorong umah aku sume padam lampu.cuma 3 rumah je tak
tutup lampu.dia lupe kot!hehe xpun layan AF.

tapi mase my hubby balik keje dia tanye,blackout ke?
hallloooo sayang!kami tgh menyokong EARTH HOUR
la,tutup lampu selama sejam utk mengurangkan
pemanasan global!oooo lupe katanye.elehhhh
lupe ke,tak tau?hehheheheee

puding caramel&spagetti

hoyeaaa!thanks to adikku sayang 'pya' sbb sudi membuatkan
aku puding caramel.sangat sedap.aku mkn 3 slice.ikutkan napsu
ku ini mau aje ku habiskan.tapi aku masih blh control lagi.hengat2
org belakang la woi!pya yg baju kuning tu ye.dia semacam malu2
siput bile aku nk snap gambo dia.aku ngan aina(cousin) tukang kaco2.

oklah pasni aku blh bikin sendiri kalo teringin.time kasih coz sudi
mengajor aku utk kali yg ke 15 wahaha..dan gambar di bawah
ni ialah "SPAGETTI".....
ni cik pya jugak yg masak.dia mmg cukup terror yeh bab masak
spagetti nih.dan ini gakla menu feveret dia.aku rase mggu
lepas pun dia masak spagetti gak.ko x jemu ke?

weh,mggu dpn sab nak buat sekaya keledek pulak.korang
penah dgr x sekaya keledek nih?sedap wooo.selalunye
mase bln pose je mak aku buat nih.tapi dah mak buyong tu
teringin.buat jelah.kang meleleh pulak air liur baby dia nanti.
nnt aku post gambor sekaye keledek tu yeh.

itupun kalo jadi buatla.tp insyaALLAH jadik.

you might also like:

There was an error in this gadget