23.3.09

akhirnye!ku beli juge spesis buaye nih..

jeng..jengggg...
beware!crocodile inside...

tadaaaa...crocs sassari.kaler hitam.size 7.
ingat nk beli kaler putih+pink.tp biler pikir2 balik
nnt cpt kotor.sayang pulak.xpelah ambik hitam dulu.ade duit
lebih nanti beli design lain plak ye.anyway thanks hubby ku
sbb tlg top up duit nye ye..nanti lain bulan kite beli yg for men ok!

shakeys..sedap ke?

1st time aku ke shakeys.itupun kebetulan ptg lps blk keje
adik aku pya ajak teman gi alam sentral.dia nak repair laptop
katanye.sambil2 tggu dia aku turun bawah la jenjalan.
sorang lg adik aku sab ngan cousin pun ade ikut skali.
tgh2 jln2 tu tibe2 lapar plk.pusing2 cr port nk mamam.
nmpk shakeys.aku ajak la depa try.x penah lagi la seumur hidup
aku mkn shakeys nih.mase ni x bwk adam.sbb dia kt umah
tok mum dia.bwk anak dare ni je ha.

set ayam ni aku suke dia punye mashed potato je.
ayam ngan coselow x sedap.ayam tu mcm da x fresh.
pizza ni sedap gak la.aku amek yg kecik je.takut
x habis.dia punye garlic bread paling sedap.
lg sedap dr pizza hut.cicah ngan mushroom soup.
yummy..yummy..

aina ngan sabrina.sorang diet sorang lagi
sume dia sental..mak buyong lah katakan.

alyaa mkn ayam cicah cili sos.tahan pedas
minah sorang nih.

hot air balloon festival putrajaya

cawan nescafe ni pun x terbang.x tau nape.
gelap ah gambar ni.xpelah janji nmpk belon.
mase ni konon nk balik dah.tp x jd sbb jammed giler
sume nk balik.sakit kaki dah time nih.alyaa tu pun
da ngantok.

ni gambar2 belon yg aku dpt ambik.ni snap dr jauh
tau.tu sbb la gambar x cantik.nk ke depan x blh sbb ramai sgt.


ni pink elephant dr belgium.mase aku pegi tu belon gajah ni
x terbang pun.x tau nape.gambar2 ni aku ambik dr website.
esok aku post gambar2 yg aku snap ye.
yg ni dr malaysia.ade 2-3 biji lg.
ni satu je aku letak.

encik badut ni dari belgium gak.cantik2
diorang punye belon.nnt aku post yg gambar limau ade,
cawan nescafe pun ade.kreatif sgt.

you might also like:

There was an error in this gadget